h1

מתכון לרול סלמון מטוגן בציפוי פנקו יפני פריך

March 2, 2009

יאמייי…..  ראיתי את המתכון הזה בתכנית בישול בטלויזיה, חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המתכון, מה שכן – החליפו כאן את הסודה לשתייה בבירה, שנשמעת לי כמו תחליף הרבה יותר מוצלח.

המתכון מובא בדיוק כפי שנראה באתר האינטרנט – http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum_msg_show.asp?pc=393235558&msgID=306651169

פילה סלמון נקי מעור ועצמות.
דפי נורי – אצות ים.
פירורי לחם יפאני – פנקו.
קמח.
בירה לבנה.
להגשה: רוטב טריאקי.

1. פורסים את פילה הסלמון לרצועות.
2. חוצים את דף הנורי לחצי (הצד המבריק יהיה החיצוני).
מניחים את הסלמון על הנורי ומגלגלים צמוד, את הקצה מדביקים במים.
3. טורפים קמח תוך זירזוף הבירה עד לקבלת עיסה לא דלילה, משהו כמו דבק. טובלים את הסלמון המגולגל בבלילה ומצפים בפנקו.
4. מטגנים בשמן עמוק 1-2 דקות וסופגים את השמן. חותכים ומגישים עם רוטב טריאקי.

המקור: איתי שלו , והתמונה מאתר אחר

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: